Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

Защита на личните данни


GDPR политика за защита на личните данни


Защитата на личните Ви данни е важна за „Хела“ ООД.

1. За документа

Ние държим на поверителността на Вашите лични данни и този документ обяснява как ние може да събираме, пазим, обработваме, споделямe и прехвърляме Ваши лични данни. 


2. Какви лични данни събираме

Ние събираме следните лични данни:

  • 2.1 Вашите имена, адреси, телефон, данни за фирма
  • 2.2 Email адреси
  • 2.3 IP адреси
  • 2.4 Бисквитки
  • 2.5 Плъгини които ползваме също може да събират лични данни.
  • 2.6 Лични данни от други източници - например от социални приложения

Всички данни се обработват според изискванията на закона и легитимни бизнес цели, за целите на сключване на договор или с Вашето съгласие.


3. Съхранение на лични данни

Ние съхраняваме Вашите лични данни за най-късия период който ни е необходим за да изпълним изискванията на законите и нашите бизнес цели. Може да пазим личните Ви данни и за по-дълъг период ако се изисква от закон или за легитмни бизнес цели, ако не е забранено от закона.


4. Обработка на лични данни

Ние обработваме Вашите лични данни по различни причини, като:

  • 4.1 Оперираме нашия онлайн магазин
  • 4.2 С Ваше съгласие, което може да оттеглите по всяко време

5. Споделяне на лични данни

Ние споделяме Вашите лични данни с:

  • 5.1 Трети страни които са наши партньори
  • 5.2 Софтуерна компания Mirchev Ideas Ltd. в ролята на разработчик и хостинг доставчик на платформата за онлайн магазини Селитон

6. Информация за трети страни наши партньори

За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата:

  • 6.1 Google Analytics
  • 6.2 Mouseflow
  • „Хела“ ООД не разпространява или препредава която и да е кореспонденция, както и не предоставя email съобщения на трети страни.

7. Бисквитки

Бисквитките са малки текстови файлове които се записват в паметта на уеб браузера или устройството което ползвате за да посетите нашия Seliton-базиран сайт. Ние използваме бисквитки като те имат различни категории:

  • 7.1 За опериране на сайта
  • 7.2 За проследяване на работата на сайта
  • Първите два вида бисквитки са ни необходими, а от третия вид бисквитки може да се откажете използвайки следните сайтове:

8. Вашите права

Според GDPR - Общия регламент за защита на личните данни Вие имате определени права. Имате право да информираност, достъп, поправка, ограничаване на обработката, изтриване, възражение и преносимост на личните Ви данни.

Ако не сте съгласни с който и да е въпрос по отношение на Вашите лични данни имате право да подадете оплакване към службата за защита на личните данни във Вашата държава. За България моля да се обърнете към "Комисия за защита на личните данни". За всяко едно от Вашите права моля да отправите писмено запитване до нашия пощенски адрес или email адрес.


9. Връзка с нас

На контактна ни страница и на сайта ни са обявени нашето фирмено име, пощенски адрес, email адрес и телефон за контакт. Данни за контакт на лицето отговарящо за защитата на личните данни се предоставя при запитване.

В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

Върни До Горе